Menu

Nieuws

Nieuwe openingsuren :vanaf maart 2018

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen gaan wij vanaf maart onze openingsuren veranderen. Zo zullen wij op dinsdag en woensdag gesloten zijn. We zijn vanaf dan alle zondagen open van 13 - 17 uur.

Dinsdag zijn wij enkel open op afspraak en bereikbaar via mail. Zo kunnen wij meer tijd maken om onze klanten persoonlijk te begeleiden bij het maken van hun tegelkeuzes. Aangezien de meeste mensen vooral op zondag tijd hebben passen we ons daaraan aan en zijn we extra open.

 

OKTOBER 2017

novabell tegels conducto

De nieuwe houtlook reeks van Novabel is reeds binnen en gepresenteerd in de toonzaal. 5 mooie kleuren met de looks en aanvoelen van echt hout.

Ondanks de vele producten op de markt is deze reeks alweer een sterke verbetering. Het onderscheid tussen deze reeks en echt hout is niet meer te zien.

Primeur : deze reeks is exclusief te krijgen bij Conducto tegels.

Kom nu reeds profiteren van het lanceringsaanbod.

Formaten : 20/120 - 30/120 - 40/120 terras 2 cm dikte en lengte 160 cm.

Nieuwe techniek : voor het eerst is er gewerkt met speciale emaille die 100% mat is. Zelfs in tegenlicht krijg je geen spiegeling in de tegels.

 

Nieuw merk : Domus Linea

Wij starten met de exclusieve verdeling van dit merk voor België. Deze producent heeft een nieuw gamma gemaakt in 18 mm dikte, speciaal voor opritten, paadjes en terrassen.

Het ideale product voor buiten.

 * Vorstvrij

* Meest slijtvaste tegel op de ganse wereldmarkt. Haalt een krasvastheid die ongevenaard is. Mohs 8

 * Minder dan 0,05 % poreus = wordt niet groen en is vetvrij

 * Krasvast

 * Uitermate schokvast door harde bakken en persing. 48 uur gebakken tot 1300°. Andere tegels worden maar gebakken tot maximaal 1200° en dit slechts 1 uur.

 * 5 reeksen met in totaal 13 kleuren

De productie start begin november. Zodra de producties klaar zijn worden deze tegels geplaatst in ons indoor toonpark.

Prijs indicatie : 34 €/m²* netto zelfplaatsingsprijs, inclusief 21% BTW

 

domus linea conducto tegels

Augustus 2017

Onze toonzaal wordt volop aangepast met de laatste nieuwigheden. Traditie getrouw is er eind september de grote tegelbeurs 'Cersaie' in Bologna. Daar worden jaarlijks de nieuwe tegels voor 2018 voorgsteld. Vele van onze fabrikanten hebben hun nieuwigheden al klaar. Het zijn die nieuwe tegels die momenteel volop in de toonzaal worden ingevoegd.

 

conducto fiordo Nieuwe reeks bestaande uit 4 kleuren formaat 30/60 - 60/60 - 20/20 en leuke decors

 

De reeks Materia grijpt terug naar het verleden. De 'Terracotta' tegels zijn terug aan het komen maar dan op keramische basis.

Deze reeks bestaat in 5 kleuren, formaten 60/60 - 30/30 - 15/15 - 15/30 en ook in terrasversie 2 cm dikte.

Alle kleuren zijn gepresenteerd in de toonzaal

 

materia novabell conducto

Juni 2017

Wat gaat de tijd snel. Na ons bezoek aan onze producenten tijdens Hemelvaart zijn we reeds alle nieuwigheden in de toonzaal aan het invoegen. Het zijn zoveel nieuwigheden ter gelijkertijd dat het de moeite loont om deze snel te komen bekijken.

Verdere uitbreiding van het gamma keramische parkettegels : van klein formaat 15/60 budget tot 20/180 in alle mogelijk afwerkingen en kleuren.

Betonlook : nieuwe beton look tegels formaat 80/80 en 90/90

 

We hebben nu reeds de pré producties gezien van de nieuwigheden die zullen worden voorgesteld op de jaarlijkse tegelbeurs eind september. Er zitten ongeziene toppers bij die zeker in de smaak zullen vallen.

Het is nogmaals een bevestiging van onze goede keuze aan producenten. Na onze bezoeken stellen we vast dat alle partners enorm aan het investeren zijn in nieuwe magazijnen, productielijnen en ovens.

Nog nooit hebben de fabrieken zoveel geinvesteerd in de toekomst. Dit stelt ons uitermate tevreden en garandeert ons dat er vele nieuwigheden zullen volgen, vooraad groot blijft en dat wij als bevoorrechte verdelers de goede keuze hebben gemaakt.

MEI 2017

LANCERING : SPAZIOCONTINUO

Dit nieuwe product om vloer en wanden naadloos af te werken is in primeur voor België te bewonderen in onze toonzaal. Kom snel kennismaken met dit nieuwe concept.

Geen voegen meer, 1000 kleuren en meer om uw vloeren en wanden af te werken. Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

 

Spaziocontinuo

 

Naar jaarlijkse gewoonte gaan wij de week van 22 tot 26 mei naar onze Italiaanse producenten. Conducto zal dan gesloten zijn maar wij zijn dan wel hard aan het werken om alle nieuwigheden aan te kopen en te kiezen.

In deze periode worden de nieuwigheden voor 2018 reeds op proefstalen aan ons voorgesteld. Zo kunnen wij eventueel nog bepaalde bijsturingen doen aan nieuwe producten om deze nog beter te maken voor onze Belgische markt.

Zo hebben we ook al een zicht op de nieuwe trends die gaan komen.

Onze producenten zijn ook veel aan het investeren in nieuwe fabrieken, ovens en betere productie technieken. Wij gaan deze nieuwe productielijnen bekijken zodat wij U als klant ook beter kunnen informeren.

 

NIEUW APRIL 2017

GLASMOZAIEK

Conducto start met de exclusieve verdeling van glasmozaiektegels van O concept. O Concept is gespecialiseerd in glasmozaiek voor zwembaden, sauna's en andere welness toepassingen.

Deze mozaiek is een Europees product en wordt door ons geladen in Zuid Frankrijk. Neem reeds een kijkje op WWW.OCONCEPT.FR

 

O concept mozaiek conducto tegels O concept mozaiek conducto tegels

 

TERRAS 2 cm dik :

Onze terrasafdeling in keramische tegels 2 cm dik is verder uitgebreid. We hebben ondertussen meer dan 150 soorten effectief gepresenteerd.

Waarschijnlijk het grootste aanbod in België.

Formaten 40/80 - 40/120 - 60/60 - 45/45 - 50/100 - 75/75 - 45/90 enz..

Natuursteenlook, betonlook, veel keramische parket imitatie en zelfs terracottategels.

Vanaf half mei zijn er ook de nieuwe formaten 60/90 - 2 cm dikte.

 

conducto terras 2 cm dik conducto terras

 

Provencaalse tegels : Pierre Boutal :

Het was reeds aangekondigd maar nu kunnen we starten met de verkoop van autentieke handgemaakte tegels uit het Zuiden van Frankrijk.

De typische Zuiderse kleuren in formaten 11/11 - 7.5/15 - 20/20. Allemaal handgemaakt en exclusief te verkrijgen bij Conducto tegels

 

boutal conducto tegels boutal tegels conducto boutal conducto

 

 

 

Nieuwe TEGELS maart 2017 :

TERRAS :

De topreeks Le Cave is nu ook beschikbaar in formaat 40/80 - 2 cm dikte voor terras. De tegels zijn niet gerectifieerd maar hebben rechte kanten waardoor ze kunnen worden geplaatst met een kleine voeg.

3 kleuren. Nero - Silver - Beige

 

le cave arte casa

 

Abitare :

De nieuwe reeks Icon is nu volledig beschikbaar. Een zeer geslaagde beton imitatie in 5 kleuren.

Het leuke aan deze reeks is dat er zeer veel formaten beschikbaar zijn. 30/30 - 30/60 - 60/60 - 80/80 en 60/60 - 2 cm dik voor terras.

 

Abitare icon conducto tegels

 

Nieuw merk CGB :

Deze nieuwe telg van de Novabell groep omvat een budget reeks in 4 kleuren 60/60 en 30/60 niet gerectifieerd.

Massa gekleurd, slijtgroep 5 en zeer betaalbaar. Kom de 4 kleuren ontdekken in de toonzaal.

 

Ground conducto tegels

Savoia

Savoia heeft een nieuwe houtreeks aan het reeds brede gamma toegevoegd. De serie Vintage is een imitatie van een rustiek houtsoort.

Formaten 30/120 - 20/120 en 15/60 niet gerectifieerd. Zeer budget vriendelijk en één van de meest betaalbare op de markt.

 

vintage savoia

Nieuwe tegels februari 2017 :

Tosco-ker

De bestaande reeks Soul is nogmaals uitgebreid met een nieuw formaat. Deze kleuren Light - Mid en Dark grey bestaan nu ook in formaat 90/90 rett.

Bestaande formaten : 30/60 - 60/60 - 45/90 - 90/90 - 60/120 - 22,5/90 - 75/75

 

tosco ker grey soul conducto tegels

 

Er is ook nog de nieuwe houtreeks Fjord. Inspelend op de nieuwe trend bestaat er een binnenversie op 1 cm dikte en een buitenversie op 2 cm dik. Meer en meer klanten willen dat de binnen en buitentegel identiek is. Zo wordt de binnenruimte en terras nog meer één geheel wat ruimer lijkt en in de zomer een open gevoel geeft.

De reeks Fjord is reeds beschikbaar en gepresenteerd in de toonzaal.

 

Monocibec :

Zoals voorzien zijn de nieuwe terrastegels van Monocibec binnen en gepresenteerd in de toonzaal.

De nieuwe reeksen bouwen verder op het succesformaat 50/100 - 2 cm dikte. Zowel in een gerectifieerde versie als een niet gerectifieerde versie.

Kom de nieuwe reeksen ontdekken in onze indoor toonpark en profiteer van de lanceringsvoorwaarden.

 

monocibec conducto tegels

 

Arte casa

 

Door het grote succes van de reeks Blend in 31/61 hebben we een sterke uitbereiding gedaan in deze formaten. Vloertegels die ideaal zijn om ook op wanden te gebruiken in de badkamer.

Echt een zeer goede reeks voor grotere projecten.

 

 

conducto arte casa musis tegels

 

Nieuwe tegels januari 2017 :

Fiordo :

Deze Italiaanse leverancier heeft 2 nieuwe reeksen voorgesteld op de internationale tegelbeurs Cersaie. (eind sept 2016)

De eerste reeks is pas geproduceert en reeds te bewonderen in de toonzaal.

De reeks Genesis bestaat uit 4 kleuren formaat 60/60 - 30/60. Uniek aan deze reeks is de muretto in formaat 30/60 die beschikbaar is in dezelfde 4 kleuren. De reeks is ook gemaakt in formaat 20/20 en bijpassende dekortegels. De dekors zijn retro en refereren naar de cementtegels van vroeger. Kom zeker deze reeks bekijken !

 

conducto fiordo genesis

Klik op foto om meer te zien van deze reeks.

De 2e nieuwe reeks, Tracks is vollop in productie. We hebben al de eerste stalen gepresenteerd. Zodra alles geproduceert is worden er grotere presentaties gemaakt.

 

fiordo tracks conducto tegels temse

Klik op foto om meer te zien van deze reeks.

 

Arte Casa - Musis : 

De nieuwe reeks Le Cave is volledig gepresenteerd in de toonzaal en sinds de lancering in december één van de best verkochte tegels.

Deze tegel is gebasseerd op de reeks Namur van het merk Kronos. Formaten 60/60 -30/60 en 20/20. Zowel met rechte kanten als met afgeronde zijkanten. De kleuren Silver en Nero zijn absolute toppers. Daarom ook werden deze tegels op voorraad genomen en zijn ze dus vlot leverbaar.

Deze leverancier kijkt vooral wat er al bestaat op de markt en gaat dan deze reeksen zelf verder ontwikkelen en laten produceren. Zo kunnen zij zeer concurrentieele prijzen bieden. De tegels worden vooral geproduceerd door de Marazzi groep, Imola en Refin. Dezelfde kwaliteiten dus als de topmerken maar veel betaalbaarder.

 le cave arte casa conducto tegels

Klik op foto om meer te zien van deze reeks.

 

Novabell :

Onze grootste leverancier heeft een nieuwe oven gebouwd en een nieuwe pers geinstalleerd. Daarmee kunnen ze tegels produceren tot formaat 80/160.

Uit deze formaten kunnen ze zelf met een ultra moderne en nieuwe rectificierings machine andere formaten produceren.

20/160 - 80/160 - 80/80 en vele andere mogelijkheden.

Dit maakt dat ze reeds bestaande reeksen zoals de Walking, My Space houtreeks hebben uitgebreid met nieuwe formaten en kleuren.

Bovendien is er een grote uiterbeiding in formaat 40/120 rect. 2 cm dikte voor terras.

De nieuwe kleuren en formaten zijn ook al gepresenteerd in de toonzaal.

Nieuwe reeks : Sovereign - Twist - Materia.

De reeks Twist is een imitatie van tapijtstructuur. Ook andere producenten zijn aan het experimenteren met deze soort. we verwachten dus dat dit een trend zal worden de komende jaren.

De reeks Materia is een zeer mooie terracotta versie. Ziet er uit zoals een echte oude terracotta tegel. Beschikbaar in formaten 30/30 / 15/30 - 15/15  60/60. Komt ook in terrasversie op 2 cm dikte.

 

Monocibec :

Deze Italiaanse top producent is er opnieuw in geslaagd om enkel zeer goede reeksen op de markt te brengen.

De nieuwe houtreeks New Age gaat verder dan alle andere en imiteert zeer goed verouderde parket maar op keramische versie.

 

monocibec new age

 

De reeks Transalp is nu volledig aanwezig in de toonzaal. Deze imitatie van natuursteen bestaat uit 5 kleuren.

Formaten 80/80 - 40/80 -80/160 zowel mat als gepolijst. Zeer mooie carrara natuursteen look die algemeen als betere op de markt wordt bevonden. Verschillende klanten zijn reeds het formaat 80/80 aan het plaatsen.

 

Voor de terrassen worden de formaten 50/100 - 2 cm dikte sterk uitgebreid en verlaagd in prijs. De reeks Dolomite is volledig gepresenteerd. Weldra verwachten we ook de nieuw reeksen.

 

Q-ceram :

Dit merk komt met 2 nieuwe reeksen. De reeks Beton is volledig aanwezig.

Deze reeks is een beton imitatie in formaten 60/60 en 30/60, telkens met bijpassende mozaiek.

Dezelfde tegels worden ook gemaakt in 100 x 100 - 6 mm dikte. Supergroot formaat en uniek.

Er zijn ook nieuwe keukentegels in metro stijl. De gekende formaten zijn uitgebreid met mozaiektegels 2,5/2,5.

 

In de loop van februari gaan wij U verder informeren over de nieuwe tegels.

Zodra er nieuwigheden zijn geproduceert worden die door ons reeds geladen en voorgesteld in de winkel.

We zijn er steeds als eerste bij om te starten met nieuwe trends. 

 

facebook
Back to Top